telefon: 510 695 952

Przerwy kawowe

 

 

Zimny bufet 2p. na osobę

 

Łosoś w galarecie

Pstrąg w galarecie z białego wina

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Indyk z owocami w maladze

Galantyna z kurczaka

Pasztet wp.

Sos cumberland

 

Sałatki 150 g. na os.

 

Sałatka z tuńczyka z jajkiem

Sałatka jarzynowa

 

Ciasta 150g. na os.

 

Piernik w czekoladzie

sernik wiedeński,

makowiec

 

Pieczywo mieszane- chleb wiejski , chleb z nasionami, kawiorek

Masło

 

Napoje:

 

Kawa, herbata

Cukier, mleczko , cytryna

Woda z cytrynką

Soki : 250ml. na osobę

Pomarańczowy

Jabłkowy

 

 

 

Propozycja II wigilia wersja standard z daniem ciepłym

 

Opłatek 1 szt. na os.

 

Dania ciepłe:

 

Filet z łososia duszony w maśle

Pierogi z kapustą i grzybami

 

Zimny bufet po 1,5p. zakąsek na os.:

 

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Łosoś wędzony z cytrynką

Pstrąg w galarecie z białego wina

Kurczak w owocach

Indyk w maladze

 

Sałatki:

 

Sałatka jarzynowa

„Weronika” ( Z winogron, wędzonego kurczaka i orzechów włoskich)

Pieczywo mieszane: chleb wiejski, chleb z nasionami, kawiorek, masło

 

Ciasta:

 

Torcik czekoladowy z gruszkami ”Gutenberg”         po 130g. na osobę

Makowiec

Lukrowane domowe pierniczki

 

Woda,

soki owocowe po 250ml. na osobę

Z czarnej porzeczki, pomarańczowy, jabłkowy

Kawa, herbata

Mleczko , cytrynka, cukier.

 

 

 

 

Propozycja III wigilia wersja V.I.P.

 

 

Opłatek 1 szt. na os.

 

 

Zimny bufet po 2p. zakąsek na os.:

 

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Łosoś wędzony z cytrynką

Pstrąg w galarecie z białego wina

Kurczak w owocach

Pasztet z gęsich wątróbek w boczku wędzonym

 

Sałatki:

 

Sałatka jarzynowa

Sałatka z tuńczyka z jajkiem

Pieczywo mieszane, masło

 

Ciasta:

 

Torcik czekoladowy z gruszkami ”Gutenberg”         po 130g. na osobę

Makowiec

Lukrowane domowe pierniczki

 

Woda,

soki owocowe po 250ml. na osobę

Z czarnej porzeczki, pomarańczowy, jabłkowy

Kawa, herbata

Mleczko , cytrynka, cukier.

 

Propozycja IV menu wigilia wersja V.I.P. z daniem ciepłym

 

Opłatek 1szt na os.

 

Dania ciepłe:

 

Łosoś z rusztu na kapuście duszonej w maśle

Pierogi z kapustą i grzybami

 

Zimny bufet 1,5p. na osobę

 

Łosoś w galarecie

Pstrąg w galarecie z białego wina

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Pasztet z gęsich wątróbek w boczku wędzonym

Indyk z owocami w maladze

 

Sałatki 150 g. na os.

 

Sałatka jarzynowa

„Weronika” ( Z winogron, wędzonego kurczaka i orzechów włoskich)

 

Ciasta 150g. na os.

 

Lukrowane domowe pierniczki, sernik wiedeński, makowiec

 

Patery owoców: Mandarynki, winogrona czarne i zielone, banany.

 

Pieczywo mieszane- chleb wiejski , chleb z nasionami, kawiorek, masło

 

 

Kawa, herbata

Cukier, mleczko , cytryna

Woda z cytrynką

Soki : Pomarańczowy, z czarnej porzeczki, jabłkowy